Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 184

En antena ara


Un home ‘troleja’ Google Maps utilitzant un carretó i 99 telèfons

Publicat per el 4 de febrer de 2020

Cada vegada és més habitual, al menys en les grans ciutats, que els conductors utilitzin Google Maps per saber quant trigaran a arribar al seu destí. Saber quines vies estan encallades ens pot lliurar d’un maldecap a l’volant.

No obstant això l’home ha tornat a demostrar que, en certes ocasions, és capaç de burlar la tecnologia. És el cas d’un home que va utilitzar un carretó i 99 telefónos per fer creure a el servei de mapes de Google que en un carrer de Berlín hi havia un gran embús.

Per a això va adquirir els terminals de segona mà, i els va col·locar en el carretó. A continuació va sortir a fer una passejada, confonent Google Maps que va assegurar que en aquest carrer hi havia un gran embús quan en realitat no hi havia gairebé cotxes.