Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 149

En antena ara


Un canadenc crema la seva fortuna per no deixar res a la seva ex

Publicat per el 6 de febrer de 2020

Bruce McConville, un canadenc de 55 anys, assegura que va cremar més un milió de dòlars en efectiu perquè la seva exdona no aconseguís treure-li un cèntim, informa ‘Inquisitr‘.

Després amagar a el jutge el seu patrimoni i vendre algunes propietats sense permís judicial, el passat 23 de setembre, McConville va treure de l’banc 743.000 dòlars que van cremar al seu jardí. Posteriorment, el passat 15 de desembre, 296.000 dòlars van desaparèixer de la mateixa manera.

Així ho va confessar durant el seu judici per desacatament davant del jutge de la Cort Superior, Kevin Phillips. L’acusat va explicar a el magistrat que va treure un total de 1.050.000 dòlars fent 25 recessos de sis comptes bancaris.

El jutge no va creure la seva història i el va condemnar a 30 dies de presó perquè recapacitara i comptés la veritat, informa ‘The Sun’.

“S’està burlant d’aquesta cort i de el procés, cosa que no permetré. Em sembla que els seus actes són moralment reprovables perquè el que afirma haver fet soscava els interessos dels seus fills “, ha manifestat Phillips abans d’emetre la seva condemna.

A més el magistrat va imposar a Phillips una multa de 2.000 dòlars que haurà d’abonar a la seva exdona per cobrir les despeses de manutenció dels fills que tenen en comú.