Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 168

En antena ara


Un home s’alimenta durant 30 dies de menjar de gossos per demostrar que és bo

Publicat per el 7 de febrer de 2020

Un empresari va decidir alimentar-se amb menjar per a gossos de la seva pròpia marca per demostrar que el producte és bo.

Pota això, des del passat 3 de juny de l’2019 a el 2 de febrer d’aquest any, Mitch Felderhoff, president de l’empresa Muenster Milling, va estar degustant únicament menjar per a gossos elaborada per la companyia, informa ‘Chron’.

Muenster Milling, la seu se situa a Texas (EUA), prepara menjar d’alta qualitat per a gossos, cavalls i pollastres, tanmateix el seu amo només es va alimentar amb la destinada als cans.

“Què em va portar a voler menjar menjar per a gossos durant 30 dies? Volíem demostrar que creiem en el que fem. No anem a alimentar al teu gos amb una mica llevat que ho hàgim menjat primer “, va assegurar l’empresari en un vídeo penjat a Youtube. “Les mascotes s’enfronten a una crisi de obesitat. I molts aliments per a mascotes són elaborats per companyies de dolços que fan servir el mateix procés i ingredients per fer aliments per a mascotes “, va dir.