Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 1195

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


Un home és multat per parlar pel mòbil mentre munta a cavall

Publicat per el 10 de febrer de 2020

Un home ha estat sancionat per muntar a lloms d’un cavall i utilitzar el seu telèfon mòbil a el mateix temps.

L’home, de 30 anys i d’origen australià, va ser multat a Nova Gal·les del Sud quan va ser descobert per un patrulla de carreteres muntat per una camí rural mentre parlava per telèfon, informa ‘Tenterfield Star‘.

“En una via, un cavall és un vehicle … i no tenia mans lliures per controlar a l’animal”, va al·legar el magistrat que va jutjar la denúncia durant el judici. “He atès casos per muntar ebri a cavall, però mai per utilitzar el mòbil”, ha matisat.

L’advocat de la defensa, Tim Cain, va dir que el seu client es va declarar culpable, ja que va reconèixer que quan va ser sorprès pels agents, l’animal estava en moviment. “Va ser una cosa trivial”, va dir l’advocat.

Finalment, els càrrecs seran retirats, si el genet no comet una altra infracció en els propers tres mesos.