Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 838

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Una crítica d’art destrossa accidentalment una obra valorada en més de 18.000 euros

Publicat per el 10 de febrer de 2020

Una obra d’art que s’exhibia a la Zona Maco, la fira d’art més important de l’Amèrica Llatina va quedar reduïda a enderrocs després que una crítica d’art la destrossés de manera accidental.

‘Nimble and sinister tricks (To be Preserved with out scandal and corruption) I’ una peça realitzada per l’artista Gabriel Rico, i gairebé íntegrament amb vidre el 2018, va quedar destrossada després de passar pel rigorós examen de la crítica Avelina Lésper
“Tragèdia a Zona Maco protagonitzada per la pseudo i autoproclamada crítica d’art Avelina Lésper. Després de la seva visita a l’espai de la OMR va trencar l’obra de Gabriel Rico. Ni tan sols es va disculpar i va fugir “, van escriure els responsables de la galeria en un tuit.

Segons Lépster va destrossar l’obra quan va col·locar sobre ella una llauna de refrescos buida per expressar la seva disconformitat amb peça, que consistia en una peça de vidre amb diversos objectes en el seu interior, entre ells una pilota de futbol.

«El treball es va fer miques i es va ensorrar i va caure a terra”, va comentar la crítica a ‘Mil·lenni’

‘Nimble and sinister tricks (To be Preserved with out scandal and corruption) I’ arriba als 20.000 dòlars, uns 18.262 euros.