Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 478

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Detingut un client per utilitzar rates per no pagar en els hotels

Publicat per el 12 de febrer de 2020

Un home de Utah (EUA) ha estat detingut acusat d’haver alliberat rates i ratolins en al menys tres hotels per no haver de pagar la factura, al·legant falta d’higiene en les instal·lacions.

Ryan Sentelle State, de 37 anys, va reconèixer haver alliberat diverses rates i ratolins en diferents habitacions de diversos hotels de l’estat. Sentelle denunciava davant els treballadors una suposada falta de salubritat i els ensenyava les restes d’excrements que els rosegadors havien deixat a l’habitació. Davant les denúncies, els empleats es veien obligats a realitzar un control de plagues amb la consegüent despesa i molèsties per a la resta de clients, informa ‘Fox‘.
El detingut va confessar haver realitzat aquesta estafa en al menys tres hotels de l’estat, però els agents sospiten que van poder ser molts més. S’enfronta a càrrecs per estafa i de provocar danys materials, delictes menors les penes van des dels 6 mesos de presó i multes de fins als 1.000 dòlars.