Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 475

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Selena Soro, amb l’obra ‘Misteris de la boira’, guanya el Premi Carlemany per al Foment de la Lectura

Publicat per el 13 de Febrer de 2020

 Andorra la Vella.-

Selena Soro, amb l’obra ‘Misteris de la boira’, ha estat escollida guanyadora del 9è Premi Carlemany per al Foment de la Lectura. Soro rebrà aquest premi en un acte que està previst que es faci a Andorra al mes de maig coincidint amb la publicació del llibre.

Al concurs, convocat pel Govern i Grup 62 a través de Columna Edicions s’havien presentat un total de 22 originals. Finalment, el guardó (dotat amb 8.500 euros) ha estat concedit a Soro, que a ‘Misteris de la boira’ explica la història d’una noia que ha de tornar l’esperança a la Terra Fosca, on està prohibit estimar.

Soro (Barcelona, 1991) s’estrena a la novel·la amb l’obra guanyadora. És periodista i ha treballat sis anys a la redacció del diari ARA.

El jurat encarregat de triar l’obra guanyadora està format per nou estudiants d’entre catorze i setze anys, alumnes dels tres sistemes educatius, que han llegit les obres sota la supervisió dels seus professors de literatura. Els membres del jurat juvenil han estat: Jordi Pon Gurguí, Lorena Lobos Gomes i Laia Bossa Gonzalez, del col·legi Sant Ermengol; Zoe Oliveros Diez, Milagros Trentini Herrera i Aleix Navas Sans, de l’escola andorrana de segona ensenyança de Sant Coloma; i Luis Andrés Wang, Júlia Albuixech Canut i Kawtar Ayach Khalifi, del Lycée Comte de Foix.

Font: ANA