PUBLICITAT

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


oients aquí avui: 1463

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


Galteres a Andorra

Per: el 14 de febrer de 2020

Des que es va encetar el 2020, el ministeri de Salut ha detectat un total de 93 casos de sospita de galteres, dels quals 72 han estat confirmats. Aquestes xifres suposen un elevat increment respecte de les registrades el 2019, quan se’n va identificar 20 casos, i també respecte del 2018, que van ser 31.

En aquest sentit, el ministre portaveu, Eric Jover, també ha manifestat que, tot i no haver-hi un focus d’infecció concret, els consta que en alguns centres de treball hi ha hagut més d’un cas”.

Jover ha posat en relleu que s’ha de continuar desenvolupant els protocols que “garanteixen el bon funcionament de la prevenció d’aquesta malaltia”, i ha reconegut que les dades registrades enguany suposen “una xifra bastant més elevada” que els anys anteriors.