Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


oients aquí avui: 2100

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


Manifestació de pagesos a Lleida

Publicat per el 14 de Febrer de 2020

Arran de l’anul·lació a darrera hora de la reunió que estava prevista per aquest dijous amb el Govern central a Madrid,  i les diferents associacions agràries, aquest matí a la ciutat de Lleida s’han manifestat  Agricultors i Ramaders de Catalunya  i d’altres associacions del món de la pagesia,  que han participat en l’acte unitari de protesta contra els baixos preus dels productes agraris, sota el lema “Salvem la pagesia, defensem el món rural”.

Les organitzacions agràries han comptat amb una àmplia presència de representants i socis de totes les sectorials.

La concentració, que ha aplegat més de 1.500 manifestants i 800 tractors, ha començat a les 9.30 hores del matí a la Plaça Sant Joan de Lleida, per continuar pels carrers de l’interior de la capital lleidatana.