Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


oients aquí avui: 1877

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


Aïllada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, una dona per un possible cas de coronavirus

Publicat per el 26 de febrer de 2020

Aïllada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, una dona per un possible cas de coronavirus. La pacient va ingressar ahir al vespre i s’està en espera dels resultats de les anàlisis que s’han enviat a Madrid.

La dona que resideix a de Santa Coloma està aïllada a l’hospital per un possible cas de coronavirus des d’ahir al vespre quan va acudir al servei d’urgències de l’hospital “amb símptomes gripals” després de tornar d’un viatge d’Itàlia.

Els símptomes que presentava i el fet d’haver estat en una zona amb molts contagis van fer que l’hospital activés el protocol específic per atendre sospites d’haver contret el virus originat a la Xina.

Tot plegat va fer que actuessin els professionals sanitaris, que la van aïllar en una de les habitacions preparades especialment per a aquests tipus de casos i li van fer les analítiques.

Ara cal esperar que arribin els anàlisi enviats a Madrid per confirmar aquest possible positiu.