Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 166

En antena ara


OTSO Trail Dog Encamp

Publicat per el 26 de febrer de 2020

El comú d’Encamp ha presentat aquest dimarts la cursa OTSO Trail Dog Encamp, que tindrà lloc el proper 1 de març i que s’emmarca dins de les activitats que promou el comú per la Vila Europea de l’Esport 2020.

Aquesta cursa amb el 95% del recorregut per muntanya però amb arribada i sortida des del centre d’Encamp, té la particularitat de ser una experiència esportiva que es fa per equips formats per una persona i el seu gos.

La cursa és organitzada per Epika Sports, la qual ha signat un conveni amb el comú per a l’organització d’una altra Trail Dog a la tardor, la segona edició de la OTSO 25K, una cursa popular i la 37a travessa d’Encamp.

Tal com s’ha explicat en la presentació de la cursa, els dorsals es podran recollir a partir de les 8.30 hores a la plaça dels Arínsols, on se situa l’arribada i la sortida de la cursa que està prevista a les 10 hores del matí.

Pel que fa a l’entrega de premis, es realitzarà a la mateixa plaça a les 13 hores.