En directe

Radioestadio

15:00 23:00


oients aquí avui: 1571

En directe

Radioestadio

15:00 23:00


OTSO Trail Dog Encamp

Per: el 26 de febrer de 2020

El comú d’Encamp ha presentat aquest dimarts la cursa OTSO Trail Dog Encamp, que tindrà lloc el proper 1 de març i que s’emmarca dins de les activitats que promou el comú per la Vila Europea de l’Esport 2020.

Aquesta cursa amb el 95% del recorregut per muntanya però amb arribada i sortida des del centre d’Encamp, té la particularitat de ser una experiència esportiva que es fa per equips formats per una persona i el seu gos.

La cursa és organitzada per Epika Sports, la qual ha signat un conveni amb el comú per a l’organització d’una altra Trail Dog a la tardor, la segona edició de la OTSO 25K, una cursa popular i la 37a travessa d’Encamp.

Tal com s’ha explicat en la presentació de la cursa, els dorsals es podran recollir a partir de les 8.30 hores a la plaça dels Arínsols, on se situa l’arribada i la sortida de la cursa que està prevista a les 10 hores del matí.

Pel que fa a l’entrega de premis, es realitzarà a la mateixa plaça a les 13 hores.