En directe

Radioestadio

15:00 23:00


oients aquí avui: 1592

En directe

Radioestadio

15:00 23:00


El ministeri de Salut ha confirmat que les dotze persones vinculades al noi de 20 anys afectat per coronavirus rebran l’alta

Per: el 4 de març de 2020

El ministeri de Salut ha confirmat que les dotze persones vinculades al noi de 20 anys afectat per coronavirus rebran l’alta mèdica de manera gradual.

Els familiars i amics del jove es mantenen en aïllament domiciliari a l’espera de passar el període d’incubació de dues setmanes, però segons el Govern, “no tots podran sortir al mateix temps, ja que el possible contacte amb el Covid-19 es va produir en dies diferents”.

El primer contacte s’hauria produït dissabte passat. Salut veu poc probable que la xifra de persones vinculades al jove afectat superi la dotzena i recorda que n’hi ha dues més confinades, també en observació a casa seva, després que tinguessin contacte amb una altra persona amb coronavirus.

Des del ministeri de Salut també s’ha detallat que han demanat a tots aquests ciutadans en aïllament domiciliari que “ells mateixos es prenguin la temperatura i ho vagin comunicant regularment a les autoritats sanitàries” i se’ls ha insistit en què truquin al 116 si pateixen qualsevol indisposició.