Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 166

En antena ara


Nicolas Portal, director d’Ineos, mor als 40 anys

Publicat per el 4 de març de 2020

Nicolas Portal, director d’Ineos, mor als 40 anys.

L’exciclista resident, Nicolas Portal, director esportiu de l’Ineos, va morir ahir al seu domicili, a Andorra, als 40 anys per una aturada cardíaca, segons va informar el seu equip. “Amb la màxima tristesa anunciem la mort del nostre estimat company, col·lega i amic Nico Portal, que ha mort sobtadament aquesta tarda a casa d’Andorra”, va publicar al seu compte de Twitter l’Ineos.

Nicolas Portal va començar la seva carrera el 2002 amb l’equip AG2R. Després va passar al Caisse d’Epargne, on va ser company de l’espanyol Alejandro Valverde, i més tard a l’Sky. El 2009 va posar fi a la seva carrera.