En directe

Radioestadio

15:00 23:00


oients aquí avui: 1497

En directe

Radioestadio

15:00 23:00


Mor l’holandès acusat d’estafa per la inversió dels taps de vidre

Per: el 6 de març de 2020

Pieter Henderikus  , el resident de nacionalitat holandesa denunciat com presumpte autor d’una estafa piramidal per fer una inversió en taps de vidre, ha mort a l’hospital de Meritxell a causa d’un atac de cor.

L’home havia aconseguit la implicació en el projecte de diversos inversors andorrans fins sumar 16 milions d’euros per a crear una empresa per fer uns taps innovadors per a ampolles de vi i licors que els denunciants consideren que era un frau.

La inversió corresponia a dues societats situades a Luxemburg que estan en fallida.

La defunció del resident holandès ha generat neguit entre els afectats que critiquen que la justícia ha anat molt lenta i no ha adoptat mesures per la querella presentada i ara no saben a qui podran reclamar els diners.