Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 285

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Un avió realitza el vol comercial més llarg de la història per culpa de l’coronavirus

Publicat per el 18 de Març de 2020

Un avió noliejat per la companyia francesa Air Tahiti Nui s’ha convertit en l’aeronau que més distància ha recorregut en la història de l’aviació després de cobrir 15.715 quilòmetres i mantenir-se en l’aire durant 16 hores i 50 minuts, informa ‘BFMTV‘.

El Boeing 787-9 Dreamliner havia de cobrir la ruta entre Papeete (Tahiti) i París (França), fent escala a Los Angeles (Estats Units) per reposar combustible. No obstant això a causa de el tancament dels aeroports nord-americans, el pilot va decidir fer la ruta de manera directa, sense escales. Per a això, diversos passatgers i el seu corresponent equipatge es van quedar a terra per alliberar l’avió de pes.

Després de les restriccions a l’espai aeri, l’aerolínia estudia una nova ruta amb escales a Vancouver (Canadà) oa l’illa de Guadalupe (França).