Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 638

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Un home passeja el seu gos amb l’ajuda d’un dron per por del coronavirus

Publicat per el 23 de març de 2020

Les imatges d’un dron passejant a un gos lligat amb una corretja per un carrer s’han viralitzat a les xarxes socials.

La crisi de l’COVID-19 ha obligat els ciutadans a romandre reclosos a casa com a mesura per evitar la propagació de la pandèmia. Aquesta ordre s’aplicarà al nostre país durant dues setmanes més, tal com va decretar el diumenge el president de Govern Pedro Sánchez en roda de premsa.

A causa de l’ordre de reclusió, un home va decidir passejar la seva mascota, un gos de pèl blanc, amb l’ajuda d’un dron. Els fets, segons l’autor de les imatges van ser gravades a Israel, on 529 persones es troben contagiades.