Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 294

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


El supermercat de Pyrénées redueix horaris per afavorir el confinament

Publicat per el 27 de Març de 2020

 Andorra la Vella.-

Grans Magatzems Pyrénées ha decidit reduir els horaris d’obertura de la secció d’alimentació, l’única que roman oberta amb motiu de les mesures preventives i de seguretat decretades per Govern en la lluita contra la propagació de la Covid-19.

D’aquesta manera el supermercat obrirà a les 9 del matí i la primera franja horària es reservarà per a les persones de més edat. L’establiment restarà obert fins a les 5 de la tarda.

La reducció dels horaris d’obertura s’ha decidit per afavorir que la gent es quedi a cas, i alhora perquè els empleats del centre tinguin més temps de descans. En aquest mateix sentit, Pyrénées preveu també el tancament del supermercat tots els diumenges a partir del dia 5 d’abril. L’aturada dels diumenges, que s’allargarà mentre durin les mesures decretades per Govern, servirà també per netejar i desinfectar a fons l’establiment comercial aprofitant l’absència de clients.

Pyrénées ha recordat que mentre duri la crisi el més recomanable es fer totes aquelles comandes que es pugui a través del supermercat online, preferiblement un cop a la setmana amb la previsió de tot el que es necessitarà. El lliurament a domicili es ara mateix la millor opció per fer més segur el confinament i més efectives les mesures de Govern.

Font: ANA