Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 148

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


La genial il·lusió òptica que va idear una pilot

Publicat per el 13 de maig de 2020

Una pilot comercial va compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials un curiós vídeo en què gairebé res no és el que sembla. Les imatges van despertar els somriures dels internautes i es viralizaron a les poques hores de la seva publicació.

La passió pel vol de Naya Khankan, un pilot d’origen danès de 27 anys que roman en terra a causa de el tancament de l’espai aeri en la majoria de països per la pandèmia de l’Covid-19, el va portar a gravar un genial vídeo a la casa de la seva germana, on es roman confinada.

Les imatges semblen estar gravades al costat de la finestreta a l’interior d’un avió, des de la qual es pot observar les llums d’una ciutat mentre l’aeronau suposadament es disposa a prendre terra. També es distingeix la típica safata desplegable, i un passaport a sobre, fins i tot l’àudio reprodueix el so ambient de qualsevol avió.

Quan el pla s’obre, ens adonem que tot és un engany, i la suposada finestra és en realitat una rentadora.
Dinamarca va tancar les fronteres als no residents a mitjans de març. Si bé els aeroports de país romanen oberts, només es permeten realitzar vols locals.