En directe

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 2563

En directe

La brújula

20:00 23:30


Una ratxa de vent fa bolcar de manera violenta un camió aturat a un semàfor

Per: el 14 de maig de 2020

Un camió que esperava parat en un semàfor al costat d’altres vehicles el canvi de disc va patir un estranyíssim accident quan una forta ràfega de vent va provocar que bolqués sobre l’asfalt després de girar de manera acrobàtica a l’aire.

Les imatges van ser captades dissabte passat per una càmera de trànsit instal·lada en un carrer de la ciutat xinesa de Yinchuan. Segons informa ‘The Paper’, el camió pesava 1.8 tones, i tot i que era el vehicle més gran que esperava al semàfor, va ser l’únic que va volar pels aires.

Els experts van aclarir que probablement es va tractar d’un petit tornado que es va formar sota la carrosseria de l’camió, per aquesta raó va ser l’únic vehicle afectat, apunta per la seva banda el diari ‘Shanghaiist‘.

Afortunadament, el conductor portava posat el cinturó de seguretat i va poder sortir de el vehicle accidentat pels seus propis mitjans, tan només va patir ferides lleus.