Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 193

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


L’Institut d’Estudis Andorrans arriba a les 30 càpsules explicant la història d’Andorra

Publicat per el 16 de maig de 2020

Sant Julià de Lòria.-

L’Institut d’Estudis Andorrans (IEA) arriba a la sisena setmana de les càpsules d’història d’Andorra en temps de confinament. A través d’un comunicat, expliquen que aquesta setmana vinent es penjarà cada dia una conferència al canal de YouTube del Centre d’Estudis Històrics i Polítics de l’Institut d’Estudis Andorrans i s’arribarà a la peça número 30.

Així, el dilluns 18 de maig s’emetrà una xerrada sobre l’hostaleria a Andorra per Ludmila Lacueva i el dimarts dia 19 serà el torn d’Alfred Llahí amb els carrers andorrans. De cara a dimecres 20 de maig, Olivier Codina explicarà les companyies comercials en època moderna i el dijous 21, Jordi Alcobé parlarà sobre el retaule de Sant Miquel de Prats. Finalment tancarà la setmana Cristina Yáñez amb una conferència sobre el neolític a Andorra.

D’altra banda, des de l’IEA s’ha volgut felicitar a l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, ja que aquesta setmana van concloure el seu cicle ‘Desconfinem la Història’ amb una cinquantena d’emissions i el qual va donar la idea a les càpsules de l’IEA.

Font: ANA