Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


oients aquí avui: 161

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


Un home apareix nu durant una conferència en línia amb el president del Brasil

Publicat per el 19 de maig de 2020

Un empresari va aparèixer nu durant una conferència telemàtica amb el president del Brasil, Jair Bolsonaro, en què diferents comerciants de país van explicar els problemes que el coronavirus estava causant als seus negocis a el màxim mandatari.

Segons van explicar diferents mitjans locals, l’home va oblidar apagar la càmera quan es donava una dutxa.

Els fets van tenir lloc durant una trobada virtual organitzat pel president de la Federació d’Indústria de l’estat de Sao Paulo, Paulo Skaf. Un ‘captura de pantalla’ de la reunió, on en un dels requadres es pot veure a l’empresari a la dutxa, s’ha viralizado a les xarxes socials.