Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 206

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Riva visita els 55 professionals que s’entrenen al CTO

Publicat per el 22 de maig de 2020

Andorra la Vella.-

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, acompanyada del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha visitat aquest divendres als esportistes professionals que s’estan entrenant al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO) a causa de la situació generada per la Covid-19.

Des del 4 de maig passat, la instal·lació del Govern acull i permet als esportistes federats i professionals preparar-se per les futures competicions i seguir els entrenaments amb la màxima normalitat possible, tot i la situació actual. En total hi ha 55 esportistes utilitzant les instal·lacions.

La visita també ha permès comprovar el seguiment exhaustiu de les mesures i recomanacions organitzatives a les quals s’han de sotmetre els practicants de l’esport per minimitzar al màxim possible contagis per coronavirus. Entre aquestes recomanacions en destaquen la d’establir horaris concrets i continus, mantenir les distàncies de seguretat o minimitzar la utilització de les zones de vestidors, entre d’altres. Segueixen el mateix protocol els jugadors del MoraBanc Andorra i els vuit esportistes internacionals que entrenen al Poliesportiu d’Andorra.

En el marc d’aquest seguiment i control del funcionament diari del CTO, Riva també ha agraït a la Federació Andorrana de Karate (FAK) l’organització d’una classe magistral per recaptar diners per al fons solidari adreçat a fer front a la crisi sanitària. Aquesta classe virtual de ‘bodycombat’, que es va celebrar el 16 de maig, va aconseguir agrupar 742 usuaris a un preu de 5 euros per inscripció. Així, la FAK ha aconseguit recollir, sumant les donacions privades dels participants, un total de 4.015 euros.

Font: ANA