Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 229

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


La crisi sanitària no atura la Diada de Canòlich

Publicat per el 23 de maig de 2020

Andorra la Vella.-

Hi ha esdeveniments que es neguen a aturar-se tot i la crisi sanitària i la situació actual per la qual travessa el país. És per aquest motiu que el comú de Sant Julià de Lòria ha informat a través del seu compte de Twitter que el dissabte vinent totes les lauredianes i lauredians podran celebrar l’aplec de Canòlich, que s’adaptarà, evidentment, a la situació actual.

Durant la jornada d’aquest dissabte al matí ja s’ha gravat la missa dins del santuari i també les danses que tradicionalment ofereix l’Esbart Laurèdia. Les imatges s’emetran per televisió el pròxim dia 30 a les 12 hores.

A més a més, la corporació també ha recordat que a partir d’aquest diumenge, i fins al pròxim divendres dia 29, el santuari estarà obert a tothom que vulgui anar a pregar o posar un ciri. L’horari d’obertura per al públic serà de les 10 a les 18 hores.

El repartiment del pa beneït tampoc hi podia faltar. Aquest acte, que aplega centenars de persones cada any, tindrà lloc en aquesta edició a l’aparcament del Prat Nou de Sant Julià de Lòria entre les 10 i les 14 hores del pròxim dissabte.

Font: ANA