Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

16:05 17:00


oients aquí avui: 1947

En antena ara

Julia en la onda

16:05 17:00


Demanen reemplaçar les estàtues d’oficials confederats per busts de Britney Spears

Publicat per el 17 de juny de 2020

Centenars de ciutadans de l’estat nord-americà de Louisiana estan signant una proposta llançada a través de la plataforma digital ‘Change.org‘ en què s’exigeix reemplaçar les estàtues dels oficials confederats per bustos que reprodueixin la cara de la princesa del pop Britney Spears, oriünda de l’estat.
La iniciativa ha estat posada en marxa per Kassie Thibodeaux, qui insta les autoritats, entre ells el senador Bill Cassidy i a representant Cedric Richmond, el Senat i la Cambra de l’estat de Louisiana per “fer el correcte: reemplaçar les estàtues confederades amb un veritable heroi de Louisiana i un ésser humà influent, Britney Spears “.

La idea neix enmig de les protestes per la mort a mans d’un policia de George Floyd i el ressorgiment de el moviment Black Lives Matters.