Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


oients aquí avui: 1789

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


Els Bombers de Lloret rescaten un submarinista a bord d’un patí de pedals

Publicat per el 17 de juny de 2020

Efectius de el Cos de Bombers de Lloret de Mar van utilitzar un pati de pedals per rescatar un submarinista en una platja de Tossa.

Segons informen els funcionaris, sobre les 10.05 del matí van rebre un avís de la Policia Local, els qui havien utilitzat el patí per arribar fins on es trobava el bussejador. Un dels agents va romandre amb la víctima en una roca mentre que l’altre va tornar a la platja en el curiós vehicle.

Quan els Bombers es van presentar a la platja, un dels agents va informar que el bus es trobava encallat en una roca en companyia del seu company.

Els bombers van decidir tornar a utilitzar el pedalo per accedir a la roca on es trobaven els dos homes. Allà els bombers li van prestar els primers auxilis mentre esperaven l’arribada d’una barcassa mèdica.

Un cop va arribar la barca, l’accidentat va ser traslladat fins a la platja des d’on va ser derivat als serveis d’emergència.

Les imatges del rescat han generat certa polèmica pels precaris mitjans amb què compten els efectius a l’hora de realitzar-lo.