Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


oients aquí avui: 1825

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


Compren totes les entrades d’un cinema i converteixen la seva pel·lícula casolana a la número u de la taquilla nord-americana

Publicat per el 19 de juny de 2020

Un grup d’amics va tenir la genial idea d’aprofitar la pandèmia per estrenar la seva pel·lícula casolana en un sala de cinema, comprar totes les entrades, i convertir-la d’aquesta manera en la més taquillera dels Estats Units.

“Qualsevol pel·lícula que fos mostrada en algun cinema anava a encapçalar de manera immediata la taquilla”, va escriure el director Christian Nilsson seu compte de Facebook.

Nilsson va gravar a la plataforma digital Zoom ‘Unsubscribe’, una pel·lícula de 29 minuts en la qual una reunió telemàtica entre cinc amics es converteix en un malson quan són perseguits per un troll informàtic.

La setmana passada van comprar totes les entrades de cinema Westhampton Beach a Nova York per 25.000 dòlars per a la seva estrena. A l’endemà, ‘Unsubscribe’ es va convertir en la més taquillera de país.