Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 852

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Es busquen espies: la CIA llança una campanya on line de reclutament

Publicat per el 23 de juny de 2020

Per primera vegada en la seva història l’Agència Central d’Intel·ligència nord-americana (CIA) està utilitzant els serveis d’internet per reclutar espies d’edats compreses entre els 18 i 35 anys.

“Comenceu una carrera en la CIA i faci més pel seu país del que mai hagi somiat”, s’escolta dir a un oficial en un vídeo promocional compartit per l’Agència en les seves xarxes socials.
Aquesta nova modalitat de reclutament de deu a les necessitats imposades per la crisi de l’covid-19, com la de mantenir la distancio social. Normalment la CIA ha reclutat als seus integrants en persona, amb presència a fires o altres esdeveniments de caràcter laboral i educatiu, va comentar la portaveu de l’Agència Nicole de Haay

“Per obtenir el millor talent, no podem confiar només en els mètodes tradicionals de reclutament”, va assegurar de Haay.

Tot i que el missatge està dirigit a una població de persones amb edats compreses entre els 18 i 35 anys, els nois de l’ ‘l’oficina’ tindran en compte totes les sol·licituds.