Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 933

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Graven a un home amb un ganivet clavat al cap: només va patir ferides lleus

Publicat per el 24 de juny de 2020

Un veí de barri de Harlem a Nova York (EUA) va ser apunyalat al cap el dimarts amb un ganivet de cuina de grans dimensions, per sorpresa dels sanitaris només va patir ferides lleus.

En un vídeo compartit a Instagram es pot apreciar a la víctima xopa de sang i amb el ganivet clavat en el seu cuir cabellut mentre camina i parla tranquil·lament amb diversos testimonis al costat d’una ambulància.

“Semblava que ni tan sols ho sentia”, va assegurar un dels vianants que va contemplar l’esgarrifosa escena que va tenir lloc a l’East 125th Street amb Lexington Avenue a East Harlem. “El tipus es negava a entrar a l’ambulància”, va continuar amb les seves declaracions.

Tot i l’aparent gravetat de les lesions, l’home va resultar amb ferides lleus gràcies al fet que la fulla no va arribar a perforar el crani. “Semblava una pel·lícula de por”, va continuar el testimoni amb les seves declaracions.

El ferit va ser ingressat en condició estable a l’Hospital Harlem.

Segons les primeres indagacions, la víctima de 36 anys i la identitat no ha estat revelada va ser apunyalat per un altre home quan estava en companyia de la seva parella de 34 anys que també va patir un tall a la cara.

L’agressor, segons diversos testimonis va fugir a la carrera d’al lloc dels fets després de l’agressió. El Departament de Policia de Nova York continua investigant els fets.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

It’s going to be a crazy summer

Una publicación compartida de Publisher / Marketing (@fresh20s) el