Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 911

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Andorra Telecom duplica gratuïtament les dades de telefonia mòbil durant l’estiu

Publicat per el 29 de juny de 2020

Andorra la Vella.-

Andorra Telecom duplicarà a partir de l’1 de juliol de manera gratuïta les dades incloses en la telefonia mòbil de contracte.

Les tarifes que podran gaudir d’aquesta promoció són les XS i superiors, de manera que només en quedarà exclosa la XXS, ja que no inclou dades. Per la seva banda, les tarifes de mòbil del paquet ‘Internet + mòbil’ veuran augmentades les dades en 10 gigues en el mòbil principal i podran ser compartides amb els mòbils secundaris que es tinguin vinculats. Aquesta promoció tindrà vigència entre els mesos de juliol i agost.

Aquells usuaris que la seva tarifa els permeti fer ús de les dades en ‘roaming’ disposaran del doble de dades, on la meitat les podran utilitzar a l’estranger. Pels usuaris que tinguin dades nacionals, disposaran també del doble de gigues per utilitzar en territori andorrà.

El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha explicat que aquesta promoció vol ajudar que l’estiu sigui el més agradable possible per a tothom. “Amb totes les particularitats que hem tingut aquest any, volem contribuir a fer que els nostres clients passin un estiu el més tranquil possible i puguin fer un ús del mòbil tant a Andorra com a Espanya, França o Portugal, sense haver de preocupar-se per les dades incloses.”

Font: ANA