Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 971

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Dos ferits de gravetat en un incendi en un pis d’Andorra la Vella

Publicat per el 29 de juny de 2020

Andorra la Vella.-

Dues persones han resultat greument ferides en un incendi de matinada al 5è pis del número 4 del carrer Pompeu Fabra d’Andorra la Vella.

Els dos habitants de l’habitatge són els dos únics danys personals que ha generat l’incendi. Per una banda, una dona de mitjana edat que ha patit cremades molt greus i que ha estat traslladada a l’hospital Vall d’Hebron. L’altre ferit ha estat un home d’avançada edat que en aquests moments es troba a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per una intoxicació de fum, segons informen des de l’hospital.

L’incendi s’hauria produït als voltants de mitjanit, ja que tal com expliquen des de bombers, van rebre l’avís per unes flames que sortien de l’àtic de l’edifici al voltant de les 00.15 hores. En total, s’hi van desplaçar tres dotacions d’Andorra la Vella amb dos camions de foc i amb un camió escala, i un camió del parc de la Massana amb onze efectius entres les quatre dotacions. Segons explica el cap de guàrdia dels bombers, quan van arribar es van trobar la dona al balcó demanant auxili i ràpidament va ser rescatada amb el camió escala i es va posar a disposició del SUM perquè “a primera vista ja es veia que tenia cremades importants”. A més, va ser la mateixa dona qui va avisar que a l’interior de l’habitatge hi havia un home d’avançada edat, el qual va ser evacuat i en una primera instància, es va constatar que només havia patit inhalació de fum.

Des dels bombers asseguren que afortunadament el foc es va concentrar en l’habitatge, el qual va quedar completament arrasat però no va provocar més danys materials ni personals en el bloc de pisos. Tot i així, tots els habitants de l’immoble van ser evacuats i cap a les 3 de la matinada, quan es va constatar que no hi havia danys, els veïns van poder tornar als seus pisos. Fins al moment, encara no se sap l’origen de les flames.

Font: ANA