Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 739

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


El comú de Sant Julià es reuneix amb representants dels ‘skaters’ per veure el futur de l’esport a la parròquia

Publicat per el 29 de juny de 2020

Sant Julià de Lòria.-

Després que els ‘skaters’ es queixessin de les condicions amb què es trobava la pista del prat del Prat del Senzill, aquest dilluns el comú de Sant Julià ha mantingut una trobada amb l’associació d’Skate per tractar el futur d’aquest esport a la parròquia.

Així, els cònsols major i menor de la parròquia laurediana, Josep Majoral i Mireia Codina, s’han reunit amb Xavi Penido i Suray Fernández, com a representants de l’entitat.

En aquesta presa de contacte entre les dues parts, des del comú s’ha demanat a l’associació que presenti dos projectes. Per una banda, l’entitat s’ha compromès a presentar un projecte d’obra per millorar i complementar la pista del Prat del Senzill. En aquest projecte el comú vol veure les mancances del parc i les necessitats dels ‘skaters’, ja que una de les principals deficiències és l’aigua que s’acumula amb les pluges, fet que inunda la pista. En paral·lel també s’ha demanat a l’associació una proposta social i educativa, alhora que esportiva, per dinamitzar les instal·lacions i vincular més a la gent de la parròquia amb aquest espai.

Font: ANA