Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 989

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


La NASA crea un perfum amb l’aroma de l’espai

Publicat per el 29 de juny de 2020

L’agència aeroespacial NASA ha deixat volar la seva imaginació i ha fabricat una fragància amb l’olor de l’espai.

‘Eau de Space’ (Aigua de l’Espai) va ser creat per familiaritzar els astronautes amb l’olor espacial durant el seu entrenament a La Terra. Segons informa la ‘CNN‘, el perfum és obra de Steve Pearce, un químic i CEO d’Omega Ingredients.

La NASA va contactar amb Pearce en 2008, des d’aleshores el químic porta treballant en l’elaboració d’el perfum, i després de quatre anys d’investigacions, el professional ha aconseguit la barreja perfecta.

Segons l’astronauta de l’Estació Espacial Internacional, Peggy Whitson, l’olor de l’espai es semblant al d’una arma recentment disparada. “És com l’olor d’una pistola, just quan acabes d’usar-la”, va comentar a l’esmentat mitjà.

Segons informa ‘Unilad‘, Pearce va recollir informació de diversos astronautes sobre l’olor de l’espai exterior. “Una barreja de pólvora, carn rostida, gerds i rom”, així ho van definir la majoria dels entrevistats.

La intenció de Perace és comercialitzar el perfum a la Terra perquè tothom pugui comprovar a què fa olor l’espai.