Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 872

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Webinar de Crèdit Andorrà per analitzar el rebot dels mercats financers

Publicat per el 29 de juny de 2020

Andorra la Vella.-

Crèdit Andorrà organitza el webinar ‘Els mercats financers després del rebot: reptes i oportunitats’, una conferència en línia que anirà a càrrec de David Macià, CFA, director d’Inversions de Crèdit Andorrà Asset Management. La sessió, que tindrà lloc el dijous 2 de juliol, a les 18 hores, és oberta i s’hi pot accedir fent una inscripció a l’enllaç següent https://bit.ly/3ew6jXb.

A la conferència es parlarà del fort rebot dels mercats financers durant les últimes setmanes. Coincidint amb la proximitat dels mesos d’estiu, el webinar té l’objectiu d’analitzar els factors que han empès els mercats a l’alça, quina continuïtat poden tenir i els possibles obstacles que poden sorgir.

Tal com informen des de Crèdit Andorrà, ofereixen aquestes sessions informatives “per posar a disposició dels clients i de les persones interessades l’actualitat dels mercats financers”.

El banc disposa també del blog Research, amb continguts d’actualitat financera i econòmica a càrrec de l’equip d’analistes del grup Crèdit Andorrà, des d’on s’ofereix l’opció de subscriure’s al servei de ‘newsletter’ per rebre totes les novetats. També es pot seguir l’actualitat a través del perfil a Twitter (@CAFG_Research).

Font: ANA