Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1079

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Webinar de MoraBanc sobre com gestionar les inversions en l’entorn actual

Publicat per el 29 de juny de 2020

Andorra la Vella.-

MoraBanc i MoraWealth, agència de valors del grup a Barcelona, organitzen un nou webinar financer on els seus experts analitzaran i explicaran com gestionar les inversions en l’entorn actual.

La sessió és oberta, es podrà seguir per Internet i tindrà lloc el proper dijous 2 de juliol a les 11 hores. L’enllaç per fer la inscripció es pot trobar a les xarxes socials de MoraBanc. El webinar, informen des de l’entitat, respondrà a cinc preguntes: fins a on han millorat els mercats financers?, fins a on ha empitjorat la situació econòmica?, quines són les perspectives de la segona meitat del 2020?, on pot haver-hi oportunitats d’inversió?, i la cinquena pregunta la conformaran les que plategin els inscrits.

Aquest serè el cinquè webinar que MoraBanc organitza des de l’inici de l’emergència sanitària. Des de llavors el banc ha ofert el coneixement dels seus experts en temes de comerç electrònic, mercats financers i fiscalitat.

Els experts que hi intervindran seran, d’una banda, Tomás García Purriños, portfolio manager de MoraBanc Asset Management i professor de diferents escoles de negocis; amb prop de quinze anys d’experiència en mercats financers, és CFA, CAIA i màster en mercats financers per l’IEB. També hi prendrà part Miguel Àngel Villoslada, director de gestió de carteres de MoraWealth, i que suma més de dotze anys d’experiència en la indústria de gestió d’actius com a gestor, analista i responsable de solucions multiactiu. És llicenciat en economia, màster en finances i CAIA.

Font: ANA