Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


oients aquí avui: 1764

En antena ara

Julia en la onda

15:00 16:00


Andorra Turisme manté l’espectacle del Cirque du Soleil pel juliol de 2021

Publicat per el 30 de juny de 2020

Andorra la Vella.-

El Cirque du Soleil abaixa el teló temporalment després d’haver anunciat la seva fallida però, segons Andorra Turisme, mantindria la voluntat de fer l’actuació prevista al Principat el juliol del 2021 i del 2022.

En un comunicat emès aquest dimarts a la tarda, Andorra Turisme confirma que, malgrat l’aturada de tots els espectacles de la companyia canadenca, es té “un contacte constant per tal de garantir la realització de l’espectacle a Andorra, seguint de ben a prop com evoluciona la situació actual del Cirque du Soleil i amb la voluntat i el desig que pugui tornar a activar com més aviat millor els espectacles aturats”.

Andorra Turisme estava al corrent de la situació econòmica en la qual es troba l’empresa teatral i confia en la previsió del Cirque de reprendre la seva activitat en els pròxims tres mesos, “moment en el qual es continuaran les converses entre Andorra Turisme i la companyia canadenca per tractar els detalls del nou espectacle previst per a l’any vinent”.

Tal com recorda el comunicat, Andorra Turisme i el Cirque du Soleil van arribar a un acord per posposar l’espectacle previst per aquest any i traslladar-lo el 2021. En aquest sentit, i després de diferents converses entre les dues empreses, la intenció és mantenir aquest compromís contret, després que aquest estiu es posposés a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Font: ANA