Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


oients aquí avui: 62

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


L’IEA inicia el 6 de juliol un nou cicle de conferències virtuals

Publicat per el 4 de juliol de 2020

Andorra la Vella.-

L’Institut d’Estudis Andorrans (IEA), a través del CRES i el Cenma, inicia el pròxim 6 de juliol un nou cicle de conferències virtuals, que s’allargarà durant tot l’estiu, i finalitzarà per la diada de Meritxell.

Aquest cicle, anomenat ‘Pinzellades de la nostra societat / Pinzellades del nostre entorn’, està inspirat en les càpsules d’història d’Andorra, i té com a objectiu fer conèixer, divulgar i estimular el coneixement sobre el patrimoni a partir de diferents punts de vista i participacions plurals.

La voluntat és generar un interès en els diferents àmbits de coneixement d’una manera planera, per tal que tots els públics puguin seguir els continguts. Les ‘Pinzellades de la nostra societat’ del CRES es publicaran cada dimecres, i les ‘Pinzellades del nostre entorn’ del Cenma els dilluns i els divendres. Cada una d’aquestes càpsules estarà protagonitzada per un col·laborador del CRES o del Cenma.

Els continguts es podran trobar pròximament al canal de YouTube de l’IEA: https://www.youtube.com/channel/UCO86ufzLpLx-gAT4kKN–YQ/playlists

Font: ANA