Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


oients aquí avui: 62

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


Les autoritats alemanyes demanen a la població no fer servir desodorant en el transport públic

Publicat per el 6 de juliol de 2020

L’empresa responsable de la gestió dels tramvies i autobusos de Berlín (Alemanya), BVB, va demanar als berlinesos no utilitzar desodorant com a mesura excepcional perquè la població es posi la mascareta de manera correcta a l’hora d’utilitzar el transport públic.

“No ens heu deixat una altra opció”, van escriure els responsables en un missatge publicat a Twitter en relació a l’ús de fragàncies.
L’ús de mascareta és obligatori en el transport públic alemany, però d’acord amb el mal ús que fan els ciutadans d’ella, l’empresa s’ha vist obligada a utilitzar aquest curiosos recurs per alertar els usuaris, que, segons informa ‘Deutsche Welle‘ , només es cobreixen amb ella la boca i deixen el nas exposada.

Els responsables esperen que l’olor corporal, després de no haver fet servir desodorant, feu que els berlinesos utilitzin la màscara mèdica de manera correcta i evitar així la propagació de l’coronavirus i els desagradables aromes.