Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


oients aquí avui: 130

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


Es fa passar per un tècnic i realitza un robatori en un banc a Mèxic

Publicat per el 9 de juliol de 2020

Un espectacular robatori milionari va tenir lloc el passat divendres 3 de juliol en una sucursal de Grup Financer Banorte, a l’alcaldia Gustavo A. Madero, de la Ciutat de Mèxic, quan un home es va fer passar per un tècnic i va sostreure de l’banc 6.000.000 pesos mexicans, més de 230.000 euros.

Segons han informat aquest dijous diferents mitjans locals, el cop es va realitzar a la sucursal 2338 de l’esmentat banc quan cap a les 11:00 hores del matí (hora local) va fer la seva aparició un home que es va identificar amb un carnet oficial com un tècnic de sistemes que necessitava realitzar una comprovació en un dels caixers.

Ni el cap de caixa ni el director de la sucursal van sospitar de l’suposat treballador i el van acompanyar a la zona de el banc on es trobaven instal·lades les màquines.

Mentre feia veure reparar un dels expenedors sota la supervisió de el cap de caixa, l’home va treure una arma que portava amagada en una bossa i va començar a colpejar a l’empleat a què va obligar a obrir la caixa forta de l’entitat. En la mateixa maleta va ficar tot els diners dipositats i va emprendre la fugida a bord d’una motocicleta.

Segons han informat diversos testimonis, al carrer esperava una furgoneta que va escortar a l’cacau en la seva fugida.

Els agents estan investigant a tots els empleats de la sucursal, ja que sospiten que el robatori es va produir amb la possible complicitat d’un d’ells.