Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


oients aquí avui: 59

En antena ara

No son horas

01:00 04:00


Nou passeig i parc infantil a l’avinguda d’Enclar a Santa Coloma

Publicat per el 10 de juliol de 2020

Andorra la Vella.-

Un cop enllestits els treballs d’urbanització del tram sud de l’avinguda d’Enclar, des d’aquest divendres els ciutadans poden gaudir d’un nou espai ampli de passeig que compta amb una voravia de nou metres d’amplada.

La zona, que també ofereix un espai de jocs per a infants i una àrea de repòs, incorporarà d’aquí a unes setmanes diferents aparells de cal·listènia on poder practicar exercici físic a l’aire lliure. Els nous equipaments s’han obert amb la visita dels serveis tècnics i d’urbanisme del comú amb la supervisió de la cònsol major, Conxita Marsol.

L’associació de Promoció Urbanística (APU), que agrupa els propietaris de la zona, ha estat l’encarregada de tirar endavant els treballs, mentre que el comú ha assumit un percentatge de les obres que correspon a les millores sol·licitades per convertir l’avinguda en una gran rambla amb equipaments públics. Les obres estan valorades en 677.823 euros. A més, aquesta zona és una nova porta d’entrada a la parròquia d’Andorra la Vella freqüentada per corredors i vianants, i completa la connexió de tota la parròquia resseguint el riu. Així, es pot passejar o córrer entre la rotonda de la Dama de Gel i la Margineda de manera uniforme.

Des del comú també expliquen que la rambla amplia els espais de la parròquia destinats al passeig dels ciutadans, i segueix la vocació de transformar Andorra la Vella i Santa Coloma en una ciutat més sostenible. El projecte, a més, potencia l’entrada a la parròquia a través de l’avinguda d’Enclar amb l’objectiu de fomentar un major flux de vehicles que accedeixen al centre de la parròquia a través de Santa Coloma i la part alta de l’avinguda Meritxell.

Font: ANA