En directe

El transistor

23:30 24:00


oients aquí avui: 3966

En directe

El transistor

23:30 24:00


REBROT DE CORONAVIRUS AL PRINCIPAT

Per: el 13 de juliol de 2020

REBROT CORONAVIRUS AL PRINCIPAT

Andorra comptabilitza el primer rebrot de Covid-19 després que dijous passat el Govern confirmés que ja no quedava cap malalt actiu. Els diagnòstics són tres, els tres són treballadors d’una obra i presenten símptomes lleus. Ho han confirmat en roda de premsa el cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Espot ha fet una crida a la calma, assegurant que no hi ha indicis que els casos hagin de crèixer de manera exponencial.

No obstant, el Govern pren mesures per controlar els possibles contagis i s’intensificaran el número de testos a la població.

L’executiu es planteja la possibilitat d’instal·lar algun stop-lab per dur-los a terme.

El Govern també insta a reforçar la seguretat en esdeveniments amb la participació de 50 o més persones i tots hauran de tenir un protocol avalat per Salut.

Una tercera mesura és que els propietaris de locals d’oci i restauració hauran d’evitar que es produeixin aglomeracions de persones al carrer.

Respecte a l’ús de la mascareta, la decisió sobre la possible obligatorietat s’ha posposat al proper dimecres en sessió de consell de ministres.