Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

La mirilla

21:00 23:00


oients aquí avui: 2068

En antena ara

La mirilla

21:00 23:00


Billy Joel ofereix un improvisat concert després de trobar un piano abandonat al mig del carrer

Publicat per el 20 de juliol de 2020

El músic d’origen nord-americà, Billy Joel, va oferir un improvisat recital amb un piano que va trobar tirat al mig del carrer de Long Island, Nova York (EUA).

El músic, abillat amb un casc de moto, no va dubtar a tocar l’instrument davant els transeünts que van gravar la curiosa escena amb els seus telèfons mòbils. Joel va interpretar ‘Darktown Strutters Ball’, composta el 1971 pel músic Shelton Brooks.

“No està gens malament! … Només cal afinar-una mica”, va dir el compositor després de provar les tecles. “És una pena llençar-lo”, va dir. “A el menys podrien haver-ho donat a l’Església de Sant Vicent o alguna cosa per l’estil. La mecànica està perfecta “, ha afegit.