Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

La mirilla

21:00 23:00


oients aquí avui: 2071

En antena ara

La mirilla

21:00 23:00


Les pinzellades divulgatives sobre el patrimoni andorrà del CRES i del CENMA arriben a la cinquena setmana

Publicat per el 1 d'agost de 2020

Sant Julià de Lòria.-

El cicle anomenat ‘Pinzellades de la nostra societat / Pinzellades del nostre entorn’ del CRES i del CENMA, inspirat en les càpsules d’història d’Andorra arriba a la seva cinquena setmana.

Aquestes càpsules tenen com a objectiu fer conèixer, divulgar i estimular el coneixement sobre el patrimoni proper a partir de diferents punts de vista i participacions plurals. Tal com explica l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA) a través d’un comunicat, la voluntat és generar un interès en els diferents àmbits de coneixement d’una manera planera, per tal que tots els públics puguin seguir el contingut.

Per una banda, els episodis que s’emetran aquesta propera setmana sobre l’entorn seran un del Cos de Banders a càrrec del seu director, Ferran Teixidó, el dilluns 3 d’agost i de cara el divendres dia 7, Joan Manuel Vilaplana parlarà sobre la gestió dels riscos naturals. Pel que fa a les pinzellades sobre la societat, tan sols hi haurà un episodi el dimecres dia 5 sobre les estratègies i eines per mesura el benestar, el valor i el progrés d’una societat: alternatives al PIB, per Albert Gomà.

Font: ANA