Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


oients aquí avui: 1510

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


Encamp reobre les piscines del complex i del centre esportiu després de millorar les instal·lacions

Publicat per el 8 d'agost de 2020

Encamp.-

Encamp reobre les dues piscines cobertes del Complex esportiu d’Encamp i del Centre esportiu del Pas de la Casa a partir del dilluns 10 d’agost, després d’una aturada que ha permès fer obres de millora i de reforma de les instal·lacions.

En el cas d’Encamp, s’han canviat els pòdiums de competició i s’ha arranjat la base on reposen, i pel que fa al Pas de la Casa, s’ha canviat la làmina base del terra, les parets, s’ha pintat de nou, s’han reparat les petites pèrdues d’aigua i s’ha arranjat tot l’enrajolat.

Així, segons informa el comú d’Encamp a través d’un comunicat, la utilització de les instal·lacions aquàtiques anirà amb reserva prèvia mitjançant la web que s’ha utilitzat fins al moment per a les reserves del gimnàs i les sales de musculació o bé trucant a la recepció dels centres esportius. Per tant, a la piscina gran del Complex esportiu d’Encamp es podrà reservar un carril durant una hora amb un màxim de vuit persones cada hora per garantir les capacitats màximes tant en els vestidors com a dins de la piscina. Quant a la piscina petita, tindrà un ús recreatiu per a les àrees de Jovent o els campus i tindrà quatre espais diferenciats exclusivament per a grups o nuclis familiars. En aquest cas, caldrà fer la reserva a través de l’aplicació. A més, el solàrium i la terrassa exterior tornen al seu funcionament habitual i des del comú es recorda que cal dur tovallola per utilitzar les hamaques.

Pel que fa al Centre esportiu del Pas de la Casa, a la piscina gran es podrà reservar un carril durant una hora amb un màxim de sis persones cada carril i hora, i la petita també tindrà un ús recreatiu amb quatre espais diferenciats per a grups o nuclis familiars i caldrà fer reserva prèvia a l’aplicació. D’altra banda, el jacuzzi interior serà d’ús individual amb reserva per a mitja hora i l’exterior es mantindrà inactiu. El solàrium seguirà obert amb el funcionament actual sota reserva i amb un màxim de cinc persones, i també caldrà utilitzar tovallola per les hamaques. Quant a les saunes i zones de relaxació, es mantindran tancades als dos centres.

Finalment, des del comú remarquen que les instal·lacions esportives es netegen i es desinfecten de forma periòdica al llarg de cada dia i recorden que l’ús de la mascareta en el recinte interior és obligatori i que cal rentar-se les mans en entrar i en sortir.

Font: ANA