Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


oients aquí avui: 1492

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


Satisfacció al Pas de la Casa per la bona facturació del juliol que supera la de l’any anterior

Publicat per el 8 d'agost de 2020

Andorra la Vella.-

El mes de juliol sempre acostumava a ser un dels mesos més forts al Pas de la Casa pel que fa a facturació i aquest, tot i la situació actual de la Covid-19, no ha estat una excepció.

Així ho ha manifestat el president de l’associació de comerciants d’Iniciativa Publicitària (Inpub), Jean-Jacques Carrié qui ha comentat que el mes de juliol ha estat molt bo i que s’ha facturat més que l’any anterior. “S’ha treballat molt bé sobretot la primera setmana”, ha declarat Carrié, qui ha afegit que enguany, fins i tot el mes de juny va ser molt bo. “La gent venia d’estar confinada i quan van poder sortir van pujar cap aquí a comprar”.

Després d’aquests dos mesos amb molt moviment i amb bona facturació, Carrié ha declarat que ara els toca esperar a veure com avança el mes d’agost. “Estem tenint dies molt bons i dies més fluixos”, ha indicat Carríe, qui ha remarcat que “serà difícil superar a l’agost de l’any anterior perquè es va vendre molt”. Tot i així, tal com està la situació a molts indrets amb els rebrots, “aquí al Pas de la Casa estem satisfets perquè estem tirant endavant”.

A més, aquest cap de setmana al Pas de la Casa també hi ha un mercat d’artesania i comerç d’inspiració medieval a la plaça de l’església. “És una dinamització complementària i és una molt bona iniciativa del comú”. En aquest sentit, Carrié ha manifestat que iniciatives com aquesta són molt benvingudes a la localitat perquè fan partícips a les botigues amb sortejos. Cal recordar que el mercat es va iniciar el passat dijous 6 d’agost i s’allargarà fins al diumenge dia 9 a les 19 hores.

Font: ANA