En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 732

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Les imatges més curioses i misterioses de Google Maps

Per: el 10 d'agost de 2020

“Tinc pensat un pla perfecte per a escapar d’aquesta miserable presó que m’està fastiguejant la vida”. Això és el que devia pensar el protagonista d’aquesta imatge. Per a la seva desgràcia, va ser captat per les càmeres de Google Maps i com és evident, els membres que conduïen el cotxe no van fer la ‘ulls grossos’ i van avisar de la corresponent anomalia als responsables d’aquesta presó.

Un pla perfecte que va quedar desmuntat per una simple càmera. Almenys té una foto de record, no?

 

Però … què dimonis pinta un alien aquí!


No sabem ni el com ni el perquè, però està clar que el que hi ha a la imatge molt normal no és. O és un ésser humà molt bé disfressat o ens està vacil·lant algun amic. El que queda clar és que el seu aspecte no és gens bo, no? Igual necessita una ajuda, no creieu?

 

Cavall a la vista?


Això sí que és difícil de qualificar. No hi ha ni trampa ni cartró, la imatge és la que és. Sembla que podem apreciar un home amb cap de cavall. A primera vista podem pensar que és una meravellosa màscara però … i si és una estranya criatura? No ho sabem però si vols comprovar-ho et toca anar fins a Escòcia. La direcció la tens aquí …

 

fail terrible


Si és que no pot ser. Ja és mala sort que em vaig a fer un volt en skate i just és el dia que passa la camarita de Google Maps gravant la ciutat “. Doncs sí, va tenir molt mala sort aquesta jove perquè ara tothom pugui presenciar el ‘mastegot’ que es va ficar a bord de el vehicle.

Igual hauria de provar una altra forma de divertir-se perquè com es pot veure, bé el que es diu bé, no li va anar.

 

Emmm … Lladres?


Sí, sembla que estem davant d’un cas una mica estrany. Es pensava que aquesta parella eren dos lladres, però no, es tractaven dels amos de l’acte que van oblidar les seves claus dins el carro. Es van tornar virals i el món va presenciar aquesta vergonyosa escena.

Podria a el menys donar-li la volta perquè apareguessin mirant a càmera, no? Quina menys!