En directe

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 1124

En directe

Sàbiens

11:05 12:00


Les fotos més curioses del Comedy Wildlife Photo Awards

Per: el 13 de setembre de 2020

Els animals salvatges també tenen el seu propi Club de la comèdia. De fet, hi ha un concurs que es realitza cada any en el qual nomenen les millors fotos gracioses dels animals.

Els finalistes ja estan a punt perquè el públic voti en la 5a edició del Comedy Wildlife Photo Awards a través de la seva pàgina web.

En aquesta edició ens trobem a 20 finalistes que van des de peixos somrients, aus que toquen el violí, girafes que es colen per sorpresa en una foto i fins una petita guineu mirant tendrament a un ratolí. Imatges que ens regala la natura i que un avesat fotògraf s’ha encarregat de plasmar i mostrárnosla. Anem a mostrar-vos les més curioses i gracioses.

 

Holi

Tots tenim un amic o una amiga que quan anem a fer-nos una foto, ben orgullosos apareix per un costadet i es cola a la foto mentre diu ‘Holiiii! Això és el que li ha passat a la pobra girafa de la foto.

Una de les més gracioses i ens agradaria poder veure més per tenir el context en què aquesta girafa es fica per l’esquerra de la foto i tan de costat. La guinda la posa la pobra expressió de la girafa. Sembla que no es pot creure que la seva amiga li hagi xafat aquesta foto per al National Geographic.

 

“La maja”

Goya ja el va pintar al seu dia. Ara aquesta foqueta reprodueix el quadre de “La maja” (nua). Posant qual estrella de cinema en el seu sofà, sexy i disposada a seduir qualsevol mascle que se li creui.

Aquesta foqueta pot ser el més tendre que vegis avui. I tot i que sembla que està posant sexy, també podria ser que estigués pensant què faig jo aquí ?, perquè la seva expressió és de dubte. Sens dubte una altra de les fotos divertides.

 

M’has enxampat, Comedy Wildlife

El pobre conillet de la foto sembla que ha estat caçat en plena acció. Amb la seva boca plena de gespa i la seva cara de sorpresa sembla que s’està menjant la gespa del nostre jardí. No sabrem si li cabrà tota aquesta quantitat de menjar a la boca.

El que si que sabem és que és una altra d’aquestes fotos divertides i que ens treuen un somriure. Segur que el fotògraf, encara que ho intentés mil vegades més, mai trauria una altra foto d’ell mateix estil.

 

F ** k you

Una mal educada tortuga sembla que fa un gest obscè a la càmera. O també pot ser que sigui un efecte òptic de la seva poteta a l’estar nedant sota l’aigua. El que si tenim clar és que aquesta tortugueta té cara de pocs amics.

Esperem que el fotògraf estigui bé, perquè igual l’animal venia amb els seus amics a donar una pallissa a el noi per estar fotografiant des de tan de prop. Una altra de les fotos gracioses que et treuen un somriure.

 

vaja migranya


Vaja mal de cap que ha de tenir el pobre tigre que es tira la mà a la cara. També és possible que pensi que demà és dilluns i ha de aixecar-se a caçar. La qüestió és que és una altra foto que et treu un somriure.

El que està passant en realitat, segurament, és que les mosques estan molestant massa a l’felí i no troba altra manera de treure-de sobre que amb les potes.

 

esquirol karateka


Aquesta ardillita sembla que està veient la sèrie de Cobra Kai i està posant en pràctica tot el que Daniel Sant mostra en pantalla. És un esquirol amb la boca oberta i els braços estesos que sembla que està fent karate.

O també podria ser que estigués cridant a algú que li va a donar un cop de pilota, perquè els seus manetes sembla que estan protegint el seu fràgil careta. Cal ser molt ràpid per captar aquesta imatge i la seva fotògraf ho ha fet d’allò més bé.

 

No és no, fins i tot al Comedy Wildlife

Aquesta parella d’ocells de vius colors està posada sobre una branca. Sembla un mascle intentant lligar-se a l’ocellet, però, ella aixeca la pota com dient No és no.

També podria ser que li estigui rebutjant en el seu seguici, en aquest cas la frase seria l’arxiconeguda: Amb tu no, bitxo. El pobre ocellet de la dreta té una cara que no es pot creure. És probable que tot el que succeeixi és que a el pobre ocell de l’esquerra li canti l’ala, llavors entenem que l’altre no vulgui que s’acosti més.

 

treball social

Segurament que el lleó de la foto s’ha menjat a alguna mascota de el director de parc o de l’safari a on resideix. És per això que li ha tocat fer treballs socials per pagar la seva pena davant la impossibilitat d’anar a la presó.

Així que durant 4 hores a el dia li toca mantenir en peu el cartell perquè els residents no es perdin a l’hora d’arribar a casa. La realitat és que ens preguntem què faria el pobre lleó amb la mà sobre el senyal, potser ha arribat tard a caçar una presa que hi era posada.

 

Zebres divertides al Comedy Wildlife


En aquesta última foto veiem a dues zebres que s’estan explicant un acudit l’una a l’altra i s’estan rient a riallades, i és que l’humor arriba fins als equins. O no és que s’estiguin explicant un acudit.

Pot ser que en realitat estiguin veient a el lleó anterior, que és un dels seus depredadors, agafant el senyal i s’estan rient d’ell i li estan fent burla. Una altra foto d’aquestes que són molt cridaneres i curioses i que et fa riure com elles dues s’estan rient