Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


oients aquí avui: 1405

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


Andorra la Vella prorroga el concurs d’idees del centre de la bicicleta

Publicat per el 16 de setembre de 2020

Andorra la Vella.-

El comú d’Andorra la Vella ha decidit prorrogar el termini de lliurament de les ofertes del concurs nacional d’idees per a la realització del projecte museogràfic del centre interactiu de la bicicleta, el centre que es vol ubicar a les dependències comunals de la plaça Lídia Armengol. Cal recordar que el termini que s’havi establert en un primer concurs acabava a finals d’aquest mes de setembre i que la corporació comunal ha pres la decisió de prorrogar-lo fins al 21 d’octubre.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va manifestar en el seu moment que aquest centre és l’inici de “la ciutat de la bicicleta que s’està gestant”. Precisament en aquest espai hi ha previst que s’exposin les bicicletes propietat de la família Riberaygua Sasplugas.

L’equip que guanyi el concurs d’idees haurà de definir, entre d’altres qüestions, la distribució dels espais, que ocuparan les dependències comunals a excepció del Llamp, l’arxiu comunal i una sala de reunions del Servei de Circulació, que continuaran ocupats amb la finalitat actual.

Font: ANA