PUBLICITAT

En directe

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 557

En directe

El transistor

04:00 06:00


Les novetats de l’app del Satisfyer

Per: el 19 de setembre de 2020

El Satisfyer és la joguina de moda per a les dones. Ha estat l’èxit durant el passat nadal i durant tot el confinament i segueix millorant per oferir novetats per als propers mesos. Amb l’app Satisfyer Connect podràs realitzar funcions que fins ara no es podien com el control a distància i altres funcions.

Segons les dades que va aportar la pròpia empresa de la joguina eròtica, Satisfyer va vendre entre octubre de 2019 i gener de 2020 un 1.300% més que en el període anterior. Aquest èxit l’ha dut a terme l’efectivitat de la joguina, el boca a boca i les campanyes realitzades per influencers en xarxes socials que l’han posat com una revolució. Però sembla que la simple vibració no és suficient i en breu van a implementar noves millores a l’aparell per poder experimentar altres sensacions.

Vibracions a distància

Entre les noves millores que oferirà Satisfyer App pel succionador, ens trobem el poder controlar la vibració des del propi telèfon. Això permet que puguem utilitzar el telèfon com a comandament sense haver d’estar col·locant els dits per prémer el botó correcte.

Però també dóna joc en el fet que pot ser una altra persona qui tingui el control de la joguina. Moltes parelles ja estan desitjoses de poder usar-lo i jugar a jocs sexuals diferents. I és que de vegades com la mà d’una altra persona per alleujar de l’estrès no hi ha res. Amb aquesta funció, la distància ja no és problema.

Trucades de vídeo amb Satisfyer

No han donat moltes dades sobre aquesta funció, però ens imaginem que a partir d’ara amb l’App de Satisfyer en dos telèfons, ella podrà fer servir el aparell mentre la seva parella pot gestionar la joguina i veure la reacció de la noia. Tot sigui per no caure en la rutina dels jocs sexuals.

I és que per al sexe cal tenir imaginació i veure la cara només mentre t’imagines el que succeeix en altres llocs de vegades és més estimulant que la pròpia imatge. Ara, caldrà anar amb compte amb qui es fa servir, perquè el robatori de dades i de vídeos està a l’ordre del dia, així que veurem què seguretat ens ofereixen aquestes videotrucades.

Sincronitzar Satisfyer amb Spotify

Una de les noves funcions que més ens han cridat l’atenció és la possibilitat de sincronitzar el succionador de clítoris amb les vibracions de la música. Aquesta possibilitat es diu Music Vibes i consisteix que l’aplicació reproduirà patrons de so de les cançons que estiguin sonant.

Aquests patrons seran convertits a ones de vibració i succió que donaran més joc a les velocitats que el mateix Satisfyer porta de sèrie. Aquests patrons suposem que seran diferents amb cançons de l’Orella de Van Gogh, Metallica o Bad Bunny. Si sempre has volgut tenir una experiència sexual amb Maluma, ara amb les seves cançons vas a estar més a prop que mai.

A més, aquesta funció permetrà guardar els patrons que més et facin gaudir. També es podran compartir. Segur que Satisfyer ajudarà a acabar amb la pirateria i es vendran més discos que mai abans. Veurem quina és la cançó número 1 en els 40 Satisfyers.

Parella en remot

Aquesta segur que és la funció que moltes parelles en confinament han estat esperant. Aparellant els comptes de l’Satisfyer la teva parella podrà ser l’amo de les velocitats del teu joguina. Es diferencia de la vibració des del telèfon en què cal el teu propi telèfon per poder controlar-ho.

No obstant això, aquí no cal estar junts, ni tan sols connectats en el mateix Wifi. Amb aquesta sincronització el plaer a través de la fibra òptica és més que possible. I és que el tant ell com ella van a esperar la implantació de l’5G amb candeletes per poder usar el més aviat possible aquesta funció. Per poder usar-la, com diem, tots dos membres de la parella han de tenir l’app de Satisfyer Connect i tenir dos comptes sincronitzades perquè es pugui fer la màgia realitat.

Eliminació de xat

Pel que sembla, es va poder parlar entre parelles a través de la pròpia app de Satisfyer. I ens deixa més tranquils que si no s’està d’acord o es finalitzen les relacions, es poden eliminar. Això permetrà que no quedi ni rastre de videotrucades, i xats.

També és cert que pot donar peu a que sigui usat per infidelitats. Però clar, calia veure i valorar si deixar que faci servir el Satisfyer amb una altra persona que no sigui la teva parella seria catalogat com infidelitat. Aquest és un meló que haurà de ser tractat per les pròpies parelles, però està bé tenir-ho en compte.