PUBLICITAT

En directe

No son horas

01:30 04:00


oients aquí avui: 91

En directe

No son horas

01:30 04:00


Què passa si deixes una hamburguesa de McDonald’s guardada durant 25 anys

Per: el 24 de setembre de 2020

És bastant difícil desxifrar el que les persones són capaces de fer. Dins de la ment humana de cop i volta passen coses que resulten impossibles de predir.

S’està dient, de manera molt respectuosa, que tots estem bojos, s’imaginen guardar una hamburguesa de McDonald ‘s durant 25 anys ?

T’expliquem que hi ha una àvia que va guardar en el seu armari aquest deliciòs menjar ràpid per 24 anys i has de veure l’aparença que té. No se sap la raó que va portar a conservar-la, però la va mostrar a través de la plataforma de Tik Tok i val la pena veure el vídeo.

Com estava l’hamburguesa?
La senyora només va agafar la caixa de sabates a on tenia guardada l’hamburguesa i a l’obrir-la va trobar que la borsa en on ve el producte estava bastant tova, 24 anys no són qualsevol cosa. Després de treure tota la coberta va trobar el pa que semblava estar intacte a l’igual que la carn. No s’ha pogut apreciar on estaven la resta dels ingredients.

Una cosa que sí que acompanyava el combo eren unes patates que conservaven el seu color. No van arribar a provar si el menjar tenia bon gust, però va ser grata l’experiència de conèixer que la marca McDonald ‘s no ha canviat molt. Aquí sota els deixem el vídeo que porta més de 12.4 comentaris.

@aly.sherbMake this go viral, y’all ##grandparentsoftiktok ##mcdonalds ##fyp ##decadechallenge ##foryou ##happymeal♬ original sound – aly.sherb