PUBLICITAT

En directe

No son horas

01:30 04:00


oients aquí avui: 96

En directe

No son horas

01:30 04:00


WhatsApp treballa en una funció amb imatges, vídeos i GIFs que s’autodestrueixen

Per: el 24 de setembre de 2020

L’aplicació de missatgeria WhatsApp està treballant en una nova funció per la qual introduirà l’eliminació automàtica d’imatges, vídeos i GIFs enviats en converses.

Aquesta nova funció, anomenada ‘Expiring Mitjana’ ( ‘Mitjans que caduquen’, en anglès) ha aparegut a la versió beta 2.20.201.1 de WhatsApp per Android, segons ha informat el portal WABetaInfo.

La funció, a l’igual que els missatges que s’autodestrueixen, permetrà que els usuaris enviïn imatges, vídeos i GIFs que desapareixeran de forma automàtica un cop el destinatari abandoni el xat.

Per activar aquesta funció, WhatsApp comptarà amb un nou botó amb una icona d’un temporitzador i a l’tocar-lo es tornarà de color verd, el que indica als usuaris que els arxius que vagin a compartir es caduquen de manera automàtica.

A diferència dels missatges que s’autodestrueixen, no existeix la possibilitat de configurar un temporitzador, ja que l’arxiu enviat desapareixerà per complet després d’obrir-lo.

A més, els vídeos, imatges i GIFs eliminats no seran reemplaçats per un missatge com “Aquest mitjà ha caducat”, de manera que no deixarà cap tipus de rastre.

Fins al moment, WhatsApp no ​​està provant cap funció de detecció de captures de pantalla per als arxius que caduquen, segons ha explicat WABetaInfo.